СТРУЧНА ШКОЛА ,,СВЕТИ САВА" БУЈАНОВАЦ
Знање је моћ

Новости

Предавање на тему: ,, Кораци у поцесу маркетинг менаџмента на домаћем тржишту органске хране"

Датум: 09. Decembar 2018 16:37 Категорија: Новости

Ученици С.Ш. ,,Свети Сава" и њихова професорка Татјана Арсић угостили су у школи 29. 11. 2018. године доц. др Ненада Ђокића који је одржао предавање на тему: ,, Кораци у поцесу маркетинг менаџмента на домаћем тржишту органске хране".


Прочитај

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ДРУГИ ПЕШАДИЈСКИ ПУК „КЊАЗ МИХАИЛО“ – ГВОЗДЕНИ ПУК

Датум: 18. Oktobar 2018 19:21 Категорија: Новости

              Наша школа је поводом  обележавања стогодишњице ослобођења у Првом светском рату, са откривањем спомен-обележја Другом пешадијском пуку „књаз Михаило“, званом „Гвоздени пук“, у петак 12.10.2018.године са почетком у 13 часова одржала пригодну презентацију у просторији школске библиотеке.
              Презентацију су организовали чланови 
Стручног већа друштвених наука – професор социологије Славица Ђурић, професор историје Иван Стојановић и професор историје Александар Томић. Овом догађају присуствовали су: директор школе, као и професори и ученици наше школе. 

Прочитај

ЕВРОПСКИ ДАН ЦИВИЛНЕ ПРАВДЕ

Датум: 27. Oktobar 2017 08:51 Категорија: Новости

Поводом обележавања Европског дана цивилне правде, Виши суд у Врању је организовао пријем ученика са професорима, а у циљу упознавања ученика са радом суда и правима и обавезама у остваривању судске заштите. Ученици су имали прилике да се ближе упознају са материјом кривичног права и грађанског процесног права од стране судија Вишег суда, непосредно. У том циљу, организована је и симулација тока кривичног поступка (суђење), као и разгледање просторије суда (писарница, соба за саслушања).

Догађају су присуствовали и ученици Стручне школе „Свети Сава“ из Бујановца и то Катарина Томић, Стефан Сикимић и Урош Ташковић, са наставником права Драганом Стошић.
 

Прочитај

ПРОФЕСИОНАЛНА ОРЈЕНТАЦИЈА

Датум: 30. Mart 2016 20:07 Категорија: Новости

Обавешетење за Матуранте и све ученике С.Ш. ,,Свети Сава"
Презентацију о
 ПРОФЕСИОНАЛНОЈ  ОРЈЕНТАЦИЈИ
са
саветима око уписа  и избора факултета
 можете преузети
са сајта школе из менија Преузимање избором фајла Документа
(
ПРОФЕСИОНАЛНА ОРЈЕНТАЦИЈА)


Прочитај