СТРУЧНА ШКОЛА ,,СВЕТИ САВА" БУЈАНОВАЦ
Знање је моћ

Достигнућа

Драги наши матуранти

Датум: 01. Jun 2021 16:01 Категорија: Достигнућа

Драги наши матуранти,
 
Храбро корачајући у овим тешким временима дошли сте до овог последњег дана у средњој школи. Иако сте били, не вашом кривицом, спутани у последње две школске године показали сте да сте предузимљиви млади људи са прегршт идеја које успешно реализујете.
 
Веома сам поносна на вас, као и на ваше професоре, а посебно на ваше одељенске старешине који су вас бодрили и усмеравали од вашег првог дана у школи. Захваљујући преданости и посвећености ваших професора, као и вашој савесности успели смо да савладамо нове начине стицања знања и вештина. Будите сигурни да сте јачи и спремнији за нове победе него што су то били многи пре вас.
 
Данас блистајте, радујте се и славите живот пред вама. Нама, вашим професорима су срца пуна док вас гледамо устрептале и лепе и испраћамо на неке нове путеве, верујући да ћете низати само победе и успехе.
 
Ваша зрелост и одговорност нека вам буду најбољи савезници у сваком тренутку.
 
Упркос свему сигурна сам да из своје школе носите много лепих успомена, али и знања којим ћете даље крчити животне путеве и освајати свет. Образовање је најмоћније оружје које можете и треба да искористите. Надам се да вам је ваша школа "Свети Сава" помогла да се добро наоружате и кренете у нове победе.
 
Желим да знате да ваша школа из које данас одлазите ЗАУВЕК ОСТАЈЕ ВАША!
 
Срећан пут у лепшу будућност жели вам 
Директор школе
Бисерка Јовић

Прочитај

СВЕТИ САВА – НАШ ПУТОКАЗ

Датум: 26. Januar 2021 21:28 Категорија: Достигнућа

СВЕТИ САВА – НАШ ПУТОКАЗ

Прочитај

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ У БЕСЕДНИШТВУ

Датум: 20. Mart 2018 19:06 Категорија: Достигнућа

                     17.03.2018. године одржано је ХХII Републичко такмичење у беседништву на којем је учешће узела и наша школа. Организатор такмичења је била Економска школа из Ужица. Представнице наше школе Анђела Милосављевић и Тијана Митић, ученице четвртог разреда (смер економски техничар) су постигле  одличан резултат.
                  На такмичењу је учествовало 28 ученика из 14 школа, у следећим дисциплинама: беседа на задату тему, беседа на изабрану тему и импровизована беседа. Тијана Митић је беседила на изабрану тему („Бирам да останем“) и заузела 2. место, док је Анђела Милосављевић беседила на задату тему  („Данас нама кажу деци овог века...“) и заузела 5. место. Обе ученице такмичиле су се и у дисциплини Импровизована беседа.
У изузетно јакој конкуренцији, ученице су оствариле запажен резултат и достојно представиле нашу школу...

Прочитај

СПИСАК КЊИГА БИБЛИОТЕКЕ

Датум: 26. Februar 2017 13:54 Категорија: Достигнућа

СПИСАК КЊИГА ШКОЛСКЕ БИБЛИОТЕКЕ  У С.Ш. ,,СВЕТИ САВА" можете преузети из менија Преузимање, отварањем фолдера ДОКУМЕНТА и избором опције преузми испод  документа СПИСАК КЊИГА ШКОЛСКЕ БИБЛИОТЕКЕ.

Прочитај

РУКОМЕТАШИ ПРВИ У РЕГИОНУ

Датум: 05. Mart 2016 14:19 Категорија: Достигнућа

РУКОМЕТАШИ ПРВИ У РЕГИОНУ

Рукометна селекција Стручене Школе ,,Свети Сава" из Бујановца освојила је прво место на Окружном такмичењу Пчињског региона и то победама над средњошколцима из Владичиног Хана и Сурдулице.


Прочитај

Рекреација ума

Датум: 10. Jun 2015 20:06 Категорија: Достигнућа

              Победници квиза у оквиру математичке секције на  facebook профилу  Рекреација ума из  Математике  школске 2014/2015. године су ученици:

Јовановић Анђела- II-2
Живковић  Немања- III-1
Манасијевић Петар- III-1
Томић Душан- III-2


Прочитај